PROGRAMA "OFICIAL" DEL CARNAVAL DE 2021

 6 de febrer de 2021


Ahir vam aconseguir saber quina era la programació del Carnaval 2021, i ens hem quedat sense paraules!

Valoreu-ho per vosaltres:

CARNAVAL DE REUS · PROGRAMA OFICIAL 2021

ACTES PREVIS

FEBRER

A partir de l’1 de febrer, a les XARXES SOCIALS de la Germandat dels Set Pecats Capitals (Instagram i Twitter @setpecatsreus, Facebook, YouTube i Blogspot setpecats.blogspot.com), publicació d’informació diversa referent a la història del Carnaval reusenc.

Del 8 al 13 de febrer, activitats on-line relacionades amb el carnaval (concursos, reptes, tutorials i tallers), organitzades pel Casal Jove La Palma. Més informació a l'Instagram joventutreus. 

Dimecres 10
A les 17.30 h, taller de maquillatge on-line. Descobreix com es realitza un maquillatge de fantasia professional amb Always Makeup. A partir de 12 anys. Inscripcions gratuïtes a joventut.reus.cat 

CARNAVAL DE REUS

Dijous 11
A les 17.30 h, al CENTRE CULTURAL EL CASTELL, obertura de la mostra «Pel febrer, Carnestoltes hem de fer», que es podrà visitar fins al 28 de febrer, de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 h, dissabtes de 10.00 a 14.00 h i de 17.30 a 20.30 h i diumenges de 10.00 a 14.00 h. Entrada gratuïta, imprescindible entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

Al vespre, en diferents PUNTS DE LA CIUTAT, disfressada d'escultures i altres monuments reusencs.

Dissabte 13
12.00 h, a LA PALMA, Cantaval. Amb motiu del desè aniversari del Cantaval, estrena de les versions satíriques i humorístiques d’enguany, recordatori dels grans hits de les edicions anteriors i mostra de cant improvisat amb Cor de Carxofa. Organitza: Comissió del Cantaval.
Entrada gratuïta, aforament limitat, imprescindible entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

A partir del 17 de febrer, Dimecres de Cendra, la Vella Quaresma presidirà la plaça de les Peixateries Velles.

ACTES POSTERIORS
Durant set setmanes, a les escoles de la ciutat, espectacle d'animació per serrar una cama cada setmana a la Vella Quaresma

----

«Pel febrer, Carnestoltes hem de fer»
De l’11 al 28 de febrer · Castell del Cambrer

Les circumstàncies actuals condicionen la celebració del Carnaval arreu, però no per això hem de renunciar a viure’l d’altres maneres. Com haguéssim gaudit de la festa d’enguany en condicions «normals»? Aquesta és la pregunta que serveix, en part, de fil conductor de la mostra «Pel febrer, Carnestoltes hem de fer», que es podrà visitar al Castell del Cambrer, i que comptarà amb diversos àmbits: els treballs participants al concurs de cartells, un recull de fotografies de les colles de carnaval actuals i plafons que expliquen d’una forma «diferent» els actes propis del carnaval reusenc, amb la presència de diversos elements identificatius, com el Carro dels Morts, entre d’altres.



Organitza: Ajuntament de Reus
En conveni amb: FRAC – Federació Reusenca d’Associacions del Carnaval
Cartell: Oriol Calabuig
Disseny: La Targeta Serveis Gràfics


Visca el Carnaval
Però que visqui molt millor!