ARRIBEN LES VIRTUTS!

 17 de febrer de 2021 - DIMECRES DE CENDRA

BALL DE LA QUARESMA I LES SET VIRTUTS

Fa uns anys ens aventuràrem en la gestació del Ball de la Quaresma i les set virtuts, una apassionant experiència en tots els sentits. El fet de no tenir cap mena de precedents històrics ens va permetre tenir una àmplia capacitat de creativitat, tant de les coreografies, com de les músiques o el vestuari. Un conjunt d'elements molt ben harmonitzats que, des del 2015, són palpables cada Dimecres de Cendra, pels carrers del centre històric reusenc, i que ja han esdevingut una tradició en el marc del calendari festiu local.

Però sense la feina d'un fort nucli de creadors que plasmaren les nostres idees a la realitat, això no hagués estat possible. Així cal reconèixer la feina de gestació coreogràfica feta per Lluís Cuartero, la de composició musical realitzada per Jaume Cuartero i la plasmació plàstica del vestuari creada per Josep Maria Casas. 

Uns elements que, units a la gran feina realitzada pel grup de balladores i balladors, i tot l'equip tècnic d'acompanyants, han fet que cada sortida del ball sigui excepcional.  

Aquest any ens hem de conformar en oferir-vos-el a través d'un enregistrament, però el proper 2 de març de 2022, a les 7 de la tarda, ens trobareu als peus del Campanaret on, un any més, el Ball de la Quaresma i les set virtuts, reprendrà la seva presència pels carrers del centre històric reusenc, per anar fins a les Peixateries Velles per a descobrir la imatge de la Vella Quaresma.