2021, UN CARNAVAL PER OBLIDAR?

 7 de febrer de 2021



Això, ja s'ha acabat?

Ja fa uns quants dies que estem rebent informació del que serà aquesta celebració carnavalera del 2021 i, en veritat, és per oblidar-se de tot i ficar-se a dormir! Encara no entenem com no s'ha aprofitat el grandíssim potencial que tenen les colles de carnaval, per fer alguna cosa amb cara i ulls!

Uf, perdó! No ens enrecordàvem que ja no en queden de colles de carnaval! Que ara ja no és moda fer burla o sàtira, que el que ara es porta és una altra concepció de carnestoltes que es limita a un cap de setmana perseguint  una barra de bar rodant, envoltada d'una gran pila d'acòlits amb escallot què, penjat al coll, ha d'anar ben ple d'alguna substància més o menys estimulant, o no! Quina festassa!

I el que tampoc queda és imaginació. Com pot ser que aquestes alçades del mes de febrer, només hagi sortit una capçalera (i tampoc és que sigui res de l'altre món) de la premsa satírica? Potser no hi ha forces, perquè de temàtica n'hi ha per donar i per vendre. O és que estan deixant que siguin els candidats/es, tot aprofitant que estan de campanya, els que facin les conyes i les burles? Collons, que aquests ja ho fan tot l'any!

Vaja, sigui com sigui, o per una causa o una altra, aquest Carnestoltes LXI, serà per oblidar!

Que visqui, o revisqui, el Carnaval de Reus!