SA MAJESTAT EL REI CARNESTOLTES XLVIII, JA REPOSA EN PAU ... O NO.


Un any més la Germandat dels Set Pecats Capitals va tornar a sortir al carrer per a celebrar la Solemne Processó de la Plenària de la Germandat, acompanyats pel notari reial i el tradicional braser daurat per tal de recollir les brases del Rei Carnestoltes. Ens va acompanyar un any més el grup de musica tradicional Botarga.

Entre mirades d’uns i enveges d’altres varem recórrer els carrers del nucli antic de la ciutat fins arribar a les portes del Palau Bofarull per tal d’incorporar-nos a la que els organitzadors oficials anomenen la Rua Mortuòria, on tothom anava sense cap ordre i a més a una velocitat de creuer que una mica més i dispara el nous i flamants radars mòbils de la Guàrdia Urbana per omplir una mica més les arques municipals. Des de la Germandat dels Set Pecats Capitals ja hem batejat la rua amb el nom de “Turbo-Rua Mortuoria”. Un altre acte que també ha perdut a més d’una nombrosa participació de gent i de públic, tot el encant que abans ens oferia

Les cendres de Sa Majestat el Rei Carnestoltes XLVIII, ja reposen a l’interior de la cripta reial a la seu de la Germandat dels Set Pecats Capitals fins al proper 20 de febrer de 2009, en que tornaran a ser espargides per la ciutat.

Ara ja podem donar pràcticament per tancat el Carnaval, avui al vespre al Mercadal suposadament hi haurà l’enterrament del braç incorrupte o alguna altra cosa, ja veurem quina en preparen el Ball de Diables de Reus que es qui organitza aquest acte, que des de fa alguns anys tampoc compta malauradament amb gaire presència de públic.

6 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

fins l'any 2009 (toca'm un ou)

Anònim ha dit...

Esperem que si, que reposi en pau. Ja que vista la patètica imatge del nostre Carnaval i la falta d'imaginació per part d'alguns membres de l'organització, el pobre deu haver patit molt aquest dies.

Esperem que per l'any vinent, si es que Sa Majestat el Rei Carnestoltes se'n recorda i en te ganes de vindre, el Carnaval surti de la monotonia dels ultims anys.

Que visca el Carnaval de Reus, i la malenconia em fa recordar els carnavals dels anys 90

Anònim ha dit...

Què patetic tot plegat!!! Però no patiu, que l'any que vé celebrareu el carnaval on li toca estar......AL POLIGON AGRO-REUS, juntament amb les BARRAQUES.

Anònim ha dit...

malalt esta malalt
carnestoltes de Reus
malalt esta malalt
des del cap fins els peus.
Ai, que el meu cor s'ennuga
carnestoltes de Reus.

Anònim ha dit...

presentareu candidatura a les eleccions de la FRAC?

Anònim ha dit...

HI HA ELECCIONS A LA FRAC??? LA SOLÉ PLEGA?? AIXÒ SÍ QUE ÉS UNA EXCEL·LENT NOTÍCIA.

PECADORS AL PODER!!!