AIXÒ ES POT SALVAR?


Ja està, ahir al vespre poguerem veure el numeret d'arribada del Carnestoltes XLVIII, i després de veure allò (ja que no podem qualificar-ho de cap altra manera) podem constatar que la mediocritat torna a regnar a la nostra ciutat.

Des de fa uns anys la celebració del carnaval reusenc va baixant en qualitat (tot i que s'incrementi en quantitat de participació de colles -però només a la rua de dissabte-).
Qui és el culpable d'aquesta devallada? La resposta és complexa però si, com a mínim, hi hagués possibilitats d'un diàleg obert i participatiu la solució podria estar molt més a la vora.

Companys, no volem ser negatius però la cosa no rutlla, sinó consulteu la premsa d'avui. Sort que hi ha petits col·lectius que, amb moltes ganes de fer coses, tiren endavant iniciatives diferents. Vingueu avui a les 8 del vespre a la Taverna del Carrasclet (carrer de Sant Elies) i apunteu-vos a la celebració reusencapamplonica del Sant Fermí local. Segur que val la pena.

Veient com el Portadors del Bou han gestat aquesta nova proposta podem dir:

AIXÒ ENCARA ES POT SALVAR!!!
Nota: la foto és del fotolog del dimoniet, gràcies.

5 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

De res..
:)

Sí, segur que sí que es pot salvar perquè a la gent de Reus ens agrada la festa i no permetrem que una celebració com aquesta denigri encara més.

Tradiblog ha dit...

Si potser encara es pot salvar, però...
AIXÒ NO ÉS JANEIRO !!!!
FEM NOSTRE EL CARNAVAL !!!!

Anònim ha dit...

fora la FRAC! que només serveixen per llepar el cul als de l'IMAC!!!!

Companys si us plau!!! Volem les arribades dels anys noranta ja!

Jobove - Reus ha dit...

deixem-se de barallar d'una vegada i posem solució, crec que en te, entre tots tornem a axecar el carnaval de Reus

salut i molt de follar

Anònim ha dit...

com a dit el company té la mà maria, aixo es pot salvar, pero està en les nostres mans. Perque c ya s'ha vist, som nosaltes els que hem d'aixecar-lo!!