LES DISTINCIONS DE CARNAVAL

I això encara no s’acaba!

Tot i que per a la gran majoria dels reusencs i de les reusenques el carnaval fa uns quanta dies que s’ha acabat –i ens referim al carnaval de debò i no a l’altre carnestoltes més religiós que ja fa anys que els dura tot l’any- per a la Germandat dels Set Pecats Capital la festa encara continua uns quants dies més, com a mínim fins el proper dissabte dia 16 de febrer que tindrà lloc la Gala Anual de Lliurament de les Distincions del Carnaval de Reus.

Aquesta gala és, i usarem paraules d’algunes de les persones que hi ha assistit com a guardonat, un acte ENTRANYABLE i EMOTIU. I en realitat és això el que, des de fa cinc any, busquem fer. Any rere any hem anat guardonant a les persones, entitats, institucions o empreses que al llarg del darrers 30 anys s’han caracteritzat per la seva implicació envers la festa del nostre carnestoltes.

Enguany serà, de ben segur, un acte tant o més entranyable i emotiu que els altres. No volem desmerèixer les anteriors commemoracions però aquest 2008 les dues distincions han recaigut en dos noms de pes: Enric Tricaz i l’Orfeó Reusenc.

Moltes coses es podrien dir d’ambdós noms però esperarem a fer-vos la crònica de l’acte per a no desvetllar alguna que altra sorpresa que els tenim guardats.

Tot plegat cal seguir fent festa de la bona desmarcant-se d’”allò” que l’empastifa.

Salut!

4 comentaris:

Kagu'n l'olla ha dit...

Collons!!!!

I encara no esteu cansats de tanta festa? Que us vagi molt bé això de les distincios que doneu i seguiu vius la resta de l'any, ja que el Carnaval no és només 7 dies l'any.

Per cert, què va passar el dimarts a la nit davant del Palau Bofarull? He sentit tocar campanes o és que hi hagué alguna cosa més que una pila d'animals fent-se els amos del carrer al més pur estil de Don Mamuel?

Ens podeu explicar què va passar exactament?

Gràcies

Jordi Pinyol ha dit...

És curiós... Aquest acte no l'inclouen dintre del 'programa oficial' del carnaval i en canvi sí que inclouen altres actes menys carnavalescos com ara exposicions o fires d'antiguitats!

Anònim ha dit...

es normal Dimoniet, els del carnaval oficial no volen ni sentir a parlar de la "Germandat dels pecats", tal i com l'anomenen ells!!!!

Saps per què? IMAGINAT-HO!!!

un anti KK

Anònim ha dit...

no interessa que un grup de gent amb noves idees els tregui de la seva comoda cadira de llepaculs...
us imagineu a algun de la germandat anant a pidolar cales al IMAC? tremolarien quan vegin a algun germanet entrant per la porta, jajajja

"carambola a la derecha...."