GALA DE LLIURAMENT DE LES DISTINCIONS DEL CARNAVAL 2008


El proppassat dissabte dia 16 de febrer, la Germandat dels Set Pecats Capitals, celebrarem el nostre sopar anual en el decurs del qual lliurarem les distincions d’aquest 2008. Con ja havíem comentat els distingits d’aquesta any eren l’Enric Tricaz –per la seva tasca de divulgació del Carnaval de Reus al llarg dels anys que treballà a Ràdio Reus-; i l’Orfeó Reusenc –per la seva implicació i participació activa en la festa des dels seus inicis.



En un ambient distès i força entranyable els guardonats ens feren una petita glossa sobre l’immerescuda distinció que reberen de mans de la Germandat i, en especial, cal fer menció dels agraïments de l’Enric Tricaz que, a tall de confessió pública, ens narrà la seva relació, íntima i personal, amb els Set Pecats Capitals els quals, per omissió o per excés, estan presents a la seva –i podríem afegir que també- a les nostres vides.

Gràcies a tothom, en especial a l’Enric i al Joan Ciurana –President de l’Orfeó Reusenc- per fer d’aquesta vetllada una celebració especial.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

trobo molt encertat donar aquestes mencions per carnaval, s'ha de saber donar les gràcies quan es fan les coses ben fetes.

Persona non grata ha dit...

Per cert, germans pecadors... que vau sopar?
De primer una amanida amb Tu-tu-tumaquets?
De segon un bistec a la Souleau?
I de postres un xarrup Miquela?

Cop d'estat, cony!