OBERTURA DE L'EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DEL CARNAVAL DE REUS DEL 2010

DIMECRES DIA 2 DE MARÇ DE 2011
De nou, tornem a omplir les parets del Palau Bofarull d’imatges del carnaval de l’any anterior. Tot i la senzillesa del muntatge, on hem volgut que dominés la imatge, en ella mateixa és on rau la gran força de l’exposició. Observant-la atentament veureu com les fotografies us criden i, per elles mateixes, notareu com us fa sentir emocions i us permeten recuperar records ben propers.

Gràcies a la pacient feina dels diferents artistes que ens fan arribar les seves obres, en adonen moltes vegades que la seva visió de coses és, en essència, molt distant a la nostra i que, per tant, davant dels nostres ulls hi ha multitud de detalls i matisos, formes i anècdotes, que ens passen totalment desapercebudes.

En aquest sentit, i amb ganes d’obrir-nos encara més a la ciutat, hem transformat, de cara aquest any 2011, aquest concurs en una Mostra de Fotografia que està oberta a tothom.

Volem que tothom que vulgui ens faci arribar les seves imatges i, d’una manera més emocional i potser no tant professional o de domini de les tècniques fotogràfiques, poder ampliar el ventall d’emocions que brolla de la festa del carnestoltes reusenc.

Però mentre això no arriba, gaudiu de l’exposició d’aquest any 2011, recordeu el carnaval del 2010 i, no oblideu, deixar-vos anar amb les emocions que us transmetin.

Reus, març de 2011

1 comentari:

Gerard ha dit...

Una mostra d'una gran qualitat! Felicitats per l'exposició! val molt la pena visitar-la