CARNESTOLTES 51è

Després de nou anys participant activament en les festes del Carnaval de Reus podem afirmar que, modestament, la nostra presència ja és esperada per una part de la ciutadania que, directa o indirectament, viu la festa dels poca-soltes.

Un any més arriben els dies de carnaval que, embolcallats per la polèmica entre les dues federacions de carnaval, els viurem intensament amb la tristor de veure com la sàtira, la burla i el bon humor propis d’aquestes dates, es perden en favor del consumisme, la vulgaritat, les males maneres i la falta de sentit de l’humor.

És una llàstima, malgrat els intents de fer rebrollar l’autèntic esperit del Carnestoltes, veure com l’únic objectiu d’una gran majoria de les colles és, i seguirà essent mentre les coses vagin com fins ara, sortir a la rua del dissabte i intentar guanyar diners a la plaça de Prim el dilluns de carnaval. Llastimós!

Malgrat tot, però, nosaltres seguirem treballant per aconseguir canviar, per poc que sigui, aquest camí tant por carnavaler

VISCA EL CARNAVAL DE REUS!

2 comentaris:

malenconia ha dit...

A veure com serà el Carnaval d’enguany.

Que visca el Carnaval de Reus, i la malenconia em fa recordar els carnavals dels anys 90

Jobove - Reus ha dit...

a veure si porteu una mica d'intel·ligència als carnavals i no el soroll i la borratxera com ens tenen acostumats els altres

salutacions