BASES MOSTRA FOTOGRAFIES, CARNAVAL DEL 2016




Un any més, i amb l’ànim de seguir fomentant la fotografia, el coneixement del nostre carnaval i  per assegurar una memòria gràfica de la gran manifestació popular que representa el Carnaval de Reus, la GERMANDAT DELS SETS PECATS CAPITALS convoca, per al 2017, la XI MOSTRA FOTOGRÀFICA DEL CARNAVAL DE REUS.

BASES
  1. PARTICIPANTS: Aquesta mostra està oberta a la participació de totes les persones interessades pel món de la fotografia, sense necessitat que siguin professionals.
  2. TEMA: Qualsevol aspecte de les activitats del Carnaval de Reus de l’any 2016.
  3. OBRES: es permet la presentació de tantes obres com es vulgui, però aquestes hauran de ser originals i exemptes de compromisos de cessió o venda de drets.
  4. FORMAT: Les obres es lliuraran en format digital (jpg). Es poden presentar fotografies en color i en blanc/negre.
  5. IDENTIFICACIÓ DE LES OBRES: Juntament a la tramesa per correu electrònic, cada obra anirà identificada amb el títol, el nom i cognoms, l’adreça i el telèfon de l’autor/s.
6.    TRAMESES: A l’adreça de correu electrònic: setpecats@gmail.com
  1. SELECCIÓ: La Germandat dels Set Pecats Capitals, amb l’assessorament de professionals del món de la imatge, seleccionarà les obres a exposar.
  2. CALENDARI DE LA MOSTRA: El termini d’admissió d’obres finalitza el dia 30 de juny de 2016. L’exposició de les obres seleccionades es realitzarà els dies de Carnaval del 2017.
  3. La GERMANDAT es reserva el dret de reproducció de les obres que cregui convenients però sempre esmentant el nom de l’autor.
  4. Totes les obres quedaran en propietat de la GERMANDAT, reservant-se el dret de publicar-les, fent constar sempre el nom de l’autor/s i sense cap altra tipus de retribució.
  5. Les obres rebudes seran tractades amb màxima cura però la GERMANDAT no es fa responsable dels possibles deterioraments, pèrdues, danys o robatoris, ocasionats per causes alienes a la seva voluntat.
  6. Qualsevol imprevist serà estudiat, i resolt, per la Junta de la Germandat.
  7. La participació en aquesta mostra suposa l’acceptació d’aquestes normes.