BASES CONCURS INSTAGRAM



Concurs #setpecatsReus2016

Per celebrar els 13 anys de la Germandat dels Set Pecats Capitals (@setpecatsReus), es convoca aquest concurs amb l’objectiu d’incentivar l’ús d’aquest mitjà i per a que ens mostreu com viviu, i veieu, la gran festa del carnaval reusenc.


BASES

La Germandat dels Set Pecats Capitals, per celebrar el seu tretzè aniversari, convoca el concurs #setpecatsReus2016, amb la finalitat que la ciutadania mostrin a Instagram com viuen o veuen aquesta festa popular d’hivern.

Per participar-hi, doncs, cal penjar, entre el 29 de gener i el 11 de febrer de 2016, les fotografies a Instagram juntament amb l’etiqueta #setpecatsReus2016. Posteriorment, un jurat farà una preselecció de fotografies es podrà votar pel guanyador. La votació, de caràcter popular, es farà de l’12 al 20 de febrer al perfil d’Instagram i el guanyador s’anunciarà en aquesta mateixa xarxa social.


El premis:

  • Un sopar per a dues persones en un reconegut restaurant de la ciutat.

Condicions generals:

  • Cada persona pot etiquetar tantes fotografies com vulgui. Ha de ser l’autora material de l’obra que envia, que ha de ser original, i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareixen.
  • Les fotografies poden realitzar-se amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc.
  • Les instantànies s’han de publicar a Instagram amb l’etiqueta #setpecatsReus2016.
  • Només entraran a concurs les imatges penjades i etiquetades dins del termini establert.
  • L’organització podrà deixar fora de concurs aquelles imatges que no responguin a la temàtica de la convocatòria.
  • En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular en aquesta xarxa i hi hagi alguna imatge que no aparegui al fil de l’etiqueta, l’organització no se’n farà responsable.
  • D’entre les imatges presentades un jurat farà una selecció de finalistes que es publicaran el dia 21 de febrer al compte @setpecatsReus.
  • Les persones participants cedeixen expressament a la Germandat dels Set Pecats Capitals, sense limitació temporal els drets d’autor, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les propostes que s’hagin presentat al concurs, de conformitat amb la vigent llei de propietat intel·lectual, inclosa la seva explotació a la xarxa d’Internet, així com els drets de propietat industrial que es puguin derivar d’aquesta explotació, amb finalitats promocionals de l’associació. Aquests drets comprenen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució; el dret de transformació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes on-line, webs corporatives i entorns 2.0.
  • La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases, així com la submissió expressa a les decisions interpretatives que en realitzi l’organització.