A TRES SETMANES VISTA


Avui, i tres setmanes abans de la celebració dels actes centrals, la Germandat dels Set Pecats Capitals ha tret al carrer el seu programa d’actes del Carnaval de Reus del 2008. I vull remarcar això de tres setmanes abans ja que el programa que alguns anomenen “oficial” (però que només inclou una part dels actes que es fan) acostuma a sortir el dijous gras o el divendres de carnestoltes, vaja en un moment que poca utilitat té per a planificar res (tampoc cal planificar ja que cada any es fa sempre el mateix).

Així, tothom que vulgui un exemplar del nostre programa, en el qual hem intentat incloure tots els actes sense cap tipus de discriminació com fa algú altre, només cal que passi, a partir de mitja tarda, pel Barato i el demani a la Misericòrdia que, de ben segur, estarà encantada de donar-vos-el.

Bon Carnaval 2008

El Germà Superb.

11 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

donaran algo gratis al Barato??? ostres, aixo no m'ho perdo!! es un fet insolit i insospitat!!

Jobove - Reus ha dit...

podrieu penjar els actes alternatius a la festa oficial al vostre blog

estem amb valtros, tot el que sorti de la monotonia

salutacions

p.d. Té la mà Maria ha trat la seva revista del carnaval en paper, com marca la tradició de Reus

Anònim ha dit...

aquest programa nomès es pot trobar al Barato? No hi ha cap lloc més on poder trobar-lo?

per cert moltes felicitats pel blog m'ha agradat molt.

Anònim ha dit...

Una pregunta, per sortir al Carnaval es obligatori ser de la FRAC? Ahir vam anar a la renunió i tinc la sensació de que ni ells mateixos saben el que es diuen?

Vosaltres sortiu a la Rua?

Anònim ha dit...

Nosaltres també vam anar a la reunió de la FRAC d'ahir i la veritat és que no es va aclarir res de res, al contrari, aquella gent no va saber contestar preguntes bàsiques que plantejarem les colles. QUINA VERGONYA, NO?

vosaltres també sortiu per Carnaval?

GERMANDAT DELS SET PECATS CAPITALS ha dit...

Bona tarda amics,

Nosaltres també assistírem a la reunió d'ahir de la FRAC, ja que som membre d'algunes colles, i la veritat és que cada dia passem més i més vergonya.

Si teniu algun dubte que poguem aclarir-vos directament us podeu posar en contacte amb nosaltres per aquí o per mail: germandat@carnavaldereus.com

Per cert, nosaltres no sortim com a Germandat a la rua però la patim com a membres de les nostres colles i pensem, ben sincerament, que això de la rua i el carnaval en general necessita un gran canvi.

Junts ho aconseguirem!!!

Anònim ha dit...

Jo crec que amb l'esforç de tots nosaltres aconseguirem que de mica en mica la gent se'n adoni que la junta actual de la Frac ( si que és que així se'ls hi pots dir ), està acabada i que l'únic que estan aconseguint és que el nostre Carnaval de Reus, estigui agonitzant. No crec que li quedi massa temps més de vida si el continuen cuidant així.

Kagu'n l'olla ha dit...

Bones,

jo també vaig estar a la reunió de la FRAC i crec que cal canviar la gent que ho porta. Algunes de les persones que també hi assistiren són del mateix parer i si algú com vosaltres no fa res crec que això té els dies comptats.

Animeu-vos a donar un cop d'estat i ja veureu com la resposta és molt positiva.

Salut!

Germà Superb ha dit...

Bona tarda a tothom,

Veig que els carnavalers / carnavaleres de la FRAC estan una mica rebotats amb la junta de la federació, és normal després de veure el llastimós espectacle del passat dijous, quan per contestar els dubtes dels membres de l'assemblea només saberen enfotre's del comentaris que els feien en lloc de donar respostes coherents i sinceres.

Bé, doncs, es veu que l'ambient està calent però cal constatar que ningú fa res per solucionar-ho, con és habitual.

Penseu que les revolucions es fan des de baix, amb les persones que amb ganes de canviar les coses busquen la millor, o la menys dolenta, de les solucions.

Ja ho sabeu: JUNTS PODREM FER CANVIS, SOLS NO ANIREM A CAP LLOC!

Anònim ha dit...

Fa molts anys vaig vindre a veure el carnaval de Reus, em va deixar tan bon recort, que aquet any vaig torna. No es el carnaval que jo recordava, com a canviat, varem vindre amb mes gent, i varem sorti molt esepcionats. Lluite perque torni el antic carnaval.
Sort

Anònim ha dit...

Hello, as you may already found I am newbie here.
In first steps it's very good if somebody supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks and good luck everyone! ;)