SI UNA COSA POT ANAR MALAMENT, SEGUR QUE ANIRÀ PITJOR!

Ja ha sortit al carrer, el que podríem dir, la primera de les moltes andròmines que veurem aquest propers dies de carnestoltes. Ens referim a que ja ha vist la llum el darrer "cartellet" del Carnaval de Reus. Si fa uns dies us deíem que el de la ciutat del Francolí havia triat una imatge amb un alt nivell, al nostre poblet i, per culpa d'un concurs fet amb la part inferior de l'esquena, haurem de patir (un any més) una nova cutrada de mal gust.

Ja feia uns quants dies que havíem vist l'esperpèntica obra, però el que més ens ha escandalitzat, per l'horrorós del seu disseny, és el quadret que hi ha en la part inferior esquerra del cartell en qüestió. Calia deixar constància dels 30 anys d'aquest carnaval incorporant aquesta cosa d'un gust molt qüestionable?

Si amb això ja es donen per satisfets, que comencin a fer les maletes i que deixin pas a algú que hi posi ganes, il·lusió, imaginació i, especialment, trempera.

Si són capaços de fer-ho tothom ho agrairà! Gràcies.


PD: si voleu conservar la dignitat intacta us recomanem no obrir el programa d'enguany (tot plegat hi ha els mateixos actes que els darrers 8 anys), ja que si una cosa pot anar pitjor, en el programa reusenc d'aquest 2008, hi va!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

el cartell aquest de carnaval es molt lleig, no entenc com pot ser que una cosa tant espantosa guanyi un concurs

Anònim ha dit...

Carnaval de Reus????? Ahh Però Reus té Carnaval???? Em pensava que ja estava morta aquesta festa

Anònim ha dit...

foteu un cop d'estat d'una puta vegada i foteu fora als subdits i llepaculs de l'Imac

el carnaval es del poble!

Tradiblog ha dit...

Al programa del Carnaval, es reprodueixen els cartells dels darrers 30 anys. No se perquè dieu que el cartell no és mereix ser el guanyador. És el més lleig de tots, amb diferència, tot i que darrerament... Apa que anem arreglats.