Continuarà.....?


Això ja s’acaba! Aquest ha estat un any una mica diferent, pot ser hem volgut fer massa coses i no hem vetllat per actualitzar el bloc. Perdoneu.

Hem fet allò que havíem de fer i ahir a la nit férem la primera vetlla de les brases / cendres del Carnestoltes XLIX. Un acte íntim on els germans i germanes de la Germandat dels Set Pecats Capitals han demanat perdó al monarca dels poca-soltes per no haver sabut donar-li un regnat digne i a l’alçada de la seva figura.

Però també va ser una nit per a la reflexió i per a fer balanç del que ha estat aquest passat carnaval. Hem seguit treballant en els projectes que iniciarem fa uns any i, a més a més, hem fet un acte nou “La Nit dels Pecats”, on creiem que hem deixat una forta empremta en el públic que hi assistí. Hem demostrat que amb il·lusió i pocs recursos es poden fer coses dignes, divertides i trencadores.

Ara ja només ens queda fer el nostre particular projecte de futur. Un futur que semblava que ens portaria canvis en l’organització del Carnaval de Reus però segons sembla la cosa seguirà igual de malament o, fins i tot, que pot empitjorar. Es veu que els que fa anys que volen plegar continuaran quatre anys més amb la seva hermètica línia del “és carnaval i per carnaval tot si val”.

Res més companys i companyes, la cosa s’acaba i ara només tenim un únic objectiu: Carnestoltes 50è (L), l’espera’t! Tenim un any per endavant abans no arribi la data del dia 11 de febrer del 2010, un nou Dijous Gras que, esperançats, us pot portar moltes sorpreses.

Salut!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No foteu que voleu fer l'arribada que l'any que vé!!!! Per fí un pregó com els d'abans ja era hora!!!

Anònim ha dit...

Volem que el CISA sigui el president de la FRAC!!

Anònim ha dit...

basta ya!!!!!
joker, vuelve!!!!!