RETALLADÍSSSSSSSSSSSIM
CARNAVAL DE REUS
Del 16 al 22 de febrer de 2012

Un any més, i amb aquest ja en són deu, fem sentir la nostra veu crítica amb allò que es fa a la nostra ciutat els dies que, per alguns són de Carnaval, però que per una gran majoria són de borratxera, golafreria i poca cosa més.

Un any més, doncs, entrem en el període anual de la disbauxa i el transvestisme, un fet que, malgrat les rebaixes de sous, drets socials, pressupostos i altre martingales que només busquen justificar la seva incompetència, la gent surt al carrer per a gaudir d’uns dies de diversió i de bon humor.

És engrescador veure com, any rere any i amb més ganes que mai, hi ha persones que lluiten per a que això, el carnaval, es mantingui viu i amb esperit crític. El que ens entristeix és constatar com hi ha una ínfima minoria que, amb ganes de ves a saber quina notorietat, han anat amputant i intentant sabotejar les ganes col•lectives de festa.

Malgrat tot nosaltres, i per moltes crítiques en contra i per molts pals que ens hagin ficat al llarg del camí, ja fa deu anys que intentem fer les coses d’una altra manera. I no és fàcil, però el repte ha estat, és i serà, indiscutiblement, APASSIONANT!

VISCA EL CARNAVAL DE REUS!

2 comentaris:

malenconia ha dit...

A veure com serà aquest RETALLADÍSSSSSSSSSSSIM CARNAVAL DE REUS. Imagino que igual o pitjor que els darrers que hem viscut.

Enhorabona GERMANDAT, per creure en un carnaval millor i diferent.

Que visca el Carnaval de Reus, i la malenconia em fa recordar els carnavals dels anys 90.

malenconia ha dit...

Tal i com havia previst, aquest carnaval ha quedat per sota del nivell del betum.

El nostre Carnaval necessita una revolució, on es tallin els caps dels que es pensen que manen, i a més, que ho fan bé.

Enhorabona GERMANDAT, per creure en un carnaval millor i diferent.

Que visca el Carnaval de Reus, i la malenconia em fa recordar els carnavals dels anys 90.