MOSTRA FOTOGRÀFICA CARNAVAL REUS 2013



La GERMANDAT DELS SETS PECATS CAPITALS fa una crida ciutadana per realitzar, l’any 2014, una mostra fotogràfica del Carnaval de Reus de 2013. Amb la finalitat de fomentar el coneixement i difusió del Carnaval de Reus.

 BASES
  1. PARTICIPANTS: Aquesta mostra està oberta a la participació de totes les persones interessades pel món de la fotografia, sense necessitat que siguin professionals.
  2. TEMA: Qualsevol aspecte del Carnaval de Reus de 2013.
  3. OBRES: no hi ha límit de presentació d’obres. 
  4. Les obres hauran de ser propietat de l’autor, originals i exemptes de compromisos de cessió o venda de drets.
  5. FORMAT: Les imatges es lliuraran en format digital (-jpg). Es poden presentar fotografies en color i en blanc/negre. No s’admetran manipulacions informàtiques.
  6. IDENTIFICACIÓ DE LES OBRES: Els arxius fotogràfics digitals s’identificaran amb el nom de l’autor i el títol de l’obra. (nom autor_títol obra)
  7. TRAMESES: A l’adreça electrònica:  setpecats@gmail.com 
CALENDARI DE LA MOSTRA:
  • TERMINI D'ADMISSIÓ: finalitza el dia 1 de juny de 2013.
  • EXPOSICIÓ D'OBRES PRESENTADES: els dies de Carnaval del 2014.
  • SELECCIÓ: La Junta de la Germandat dels Set Pecats Capitals podrà retirar de la nostra qualsevol fotografia que no s’ajusti als requisits sol·licitats, que no arribi a uns mínims de qualitat o que pugui ferir la sensibilitat de les persones.
  • La GERMANDAT es reserva el dret de reproducció de les obres que cregui convenients però sempre esmentant el nom de l’autor.
  • Totes les obres presentades quedaran en propietat de la GERMANDAT, reservant-se el dret a publicar-les fent constar el nom de l’autor/s i sense cap altra tipus de retribució.
  • Les obres rebudes seran tractades amb màxima cura però la GERMANDAT no es fa responsable dels possibles deterioraments, pèrdues, danys o robatoris, ocasionats per causes alienes a la seva voluntat.
  • Qualsevol imprevist serà estudiat, i resolt, pels membres de la Junta  de la GERMANDAT.
  • La participació en aquesta mostra suposa l’acceptació d’aquestes bases.



Reus, 6 de febrer de 2013