NEDAR CONTRACORRENT ÉS MÉS GRATIFICANT QUE DEIXAR-SE DUR PEL FLUX CONSTANT D'UN RIU CONTAMINAT I, INEVITABLEMENT, CONDEMNAT A MORT!

Quasi està tot a punt! El proper divendres dia 20 de febre, a 2/4 d’11 de la nit, al Teatre de l’Orfeó Reusenc: LA NIT DELS PECATS. La cosa no ha estat fàcil de lligar però ara ja sí, volíem omplir un espai mort de la programació i ens hem embolicat a fer un acte d’escenari. La veritat és que estem una mica nerviosos, però la il·lusió i la tranquil·litat de fer les coses que creiem que hem de fer, ens dóna ànims per a fer això i molt més.

A partir del fil argumental del 7 Pecats Capitals estem acabant de donar forma a una nit que vol ser crítica, sarcàstica, irònica, satírica i, especialment, humorística. Buf!!! Quina feinada, no?
Ja ho sabeu, si el divendres dia 20 no sabeu què fer, veniu a l’Orfeó i, per només 2 € l’entrada, ja que s’ha de pagar el lloguer del teatre i les despeses de l’acte, ja que nosaltres no rebem subvencions, intentarem fer-vos passar una estona divertida.

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

com sempre al vostre costat pel que convingui
una abraçada i una bona follada