AVUI SOLEMNE PROCESSÓ PLENÀRIA DE LA GERMANDAT.


A partir 2/4 de 8 del vespre, pels carrers de Nucli Antic; SOLEMNE PROCESSÓ, plenària i corporativa, de la GERMANDAT DELS SET PECATS CAPITALS, amb l’acompanyament musical del grup Botarga, que con és de costum, els músics tocaran una estona sí i una altra també.

Així, amb l’enyor i el dol pertinent pel terrible final del nostre monarca poca-soltes, la Plenària de la GERMANDAT DELS SET PECATS CAPITALS, mostrarà, públicament, el seu dol pel reial traspàs.
En el decurs de la processional desfilada, la Plenària s’incorporarà al seguici fúnebre mortuori, per tal d’acompanyar les restes mortals del difunt al llarg del seu darrer passeig triomfal pels carrers de la nostra vila. Acompanyats pel Molt Il·lustre Notari Reial, dipositari del Testament i de les Darreres Voluntats de Sa Majestat el Rei Carnestoltes XLVIII, la Plenària de la GERMANDAT DELS SET PECATS CAPITALS, vetllarà pel compliment dels desigs reials.



Finalitzada la reial incineració de les despulles del monarca difunt, la Plenària de la GERMANDAT DEL SET PECATS CAPITALS, prèvia certificació notarial de l’autenticitat de les restes, procedirà a retirar les Reials Brases de Sa Majestat el Rei Carnestoltes XLVIII per a dipositar-les, en la més estricta intimitat, a l’interior de la Reial Urna Fúnebre, per tal de vetllar-les durant els propers mesos a l’interior de la Cripta de la GERMANDAT DEL SET PECATS CAPITALS i, així, preservar l’esperit del carnaval fins l’any vinent, per tal de poder espargir-lo, de nou, la matinada del proper dia 19 de febrer, Dijous Gras, del 2009.

7 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

AMEN !!!

Jordi Pinyol ha dit...

I de què s'ha mort enguany el Carnestoltes.. d'un ennuegament, d'una grip, d'un ensurt o directament de fàstic?

Tradiblog ha dit...

S'ha mort de fàstic, per la música horrible que foten a la rua del dissabte. Bon enterrament.

Anònim ha dit...

ai, quina tensió al carrer LLovera.
Qui té preferencia?

Anònim ha dit...

Qui era aquesta confraria d'acció carnavalera??
que cutres, semblaven un quiero y no puedo... juas juas juas juas

Anònim ha dit...

anònim, no se qui tenia preferència, però si es va demostrar qui tenia educació o no?

Anònim ha dit...

The Jocker, no et puc dir qui son els "cutres" o els del "quiero y no puedo", dons com ja vas veure anaven amb la cara tapada, (jo en el seu cas també ho faria, mira que anar així...), però crec que el problema es de no tenir allò que s ' ha de tenir per anar a cara descoberta. Això si, si segueixes el fil, al final enfilaràs l' agulla.