OBRIM PORTES!

Avui dia dels Sants Inocents de l'any 2007 D.C. La Germandat dels Set Pecats Capitals obre oficialment aquest bloc, per tal d'anar posant tots els comentaris, pensaments i opinons sobre la Festa del Carnaval a Reus, a banda del programa d'actes que la Germandat ha preparant per aquest nou any que dintre de tres dies encetarem.
Cada aportació anirà signada per el Germà que la faci, a més podeu deixar tots els vostres missatges signant tal i com volsaltres volgueu ja sigui de manera anònima o pública. Aquest es un bloc obert a tothom sense censures ni manipulacions, ja que les persones que formen La Germandat dels Set Pecats Capitals, ens agrada anar amb la cara destapada per que no tenim res a amagar.

Sigueu doncs Benvinguts!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons!!!!
Sóc la primera!!!!

Ja era hora que poguem dir el que ens roti, i poder rajar del puto Carnaval sense censures!!!

Jobove - Reus ha dit...

us donem la benvinguda a aquest món de bojos, estem a la vostra disposició per si us convé quelcom o algo

salutacions d'uns ganxets !!

Anònim ha dit...

Benvinguts a la xarxa. Si us fa gràcia sortir al nou agregador de blogs de cultura popular ens ho dieu i ja està. El TRADIBLOG estarà a la xarxa pública el dia 1 de gener. Ja som vora trenta blogs de tot el país. Ah!!! aquesta és una iniciativa reusenca. Naltros som així. Salutacions Jordi, Pere i companyia. tradiblog@mesvilaweb.cat

Jordi Pinyol ha dit...

Benvinguts sigueu a aquest món blocaire. Visitats esteu i també afegits als enllaços del meu bloc.

Anònim ha dit...

Germa superb!!!

Des de les llunyanes terres d'Orient el mes humil dels germans es congratula de l'obertura del nostre bloc.

De retorn a terres catalanesş acompanyant als Mags d'Orient, incorporare les meves aportacions per a enriquir el nostre bloc.

Bona entrada d'any!

El Germa Superb.

Mon ha dit...

Eps des de sota el meu garrofer ....benvinguts al mon blocaire. Des de Mont-roig se us saluda i se us desitja un bon Carnaval. ( s'acepten voluntaris per explicar a l'Ajuntament de Mont-roig com cony es munta un carnaval, que no tenen ni punyetera idea